Hun begyndte i sin grandkusines frisørsalon i Bjerringbro. Siden har hun klippet hår og skabt frisurer i både England og Tel Aviv. Nu har 33-årige Stine Nørgaard overtaget Klippestuen Z’s gamle afdeling på Falkoner Allé 50.

Hun har klippet hår og været nysgerrig efter at lære nyt så forskellige steder som England, Tel Aviv og Bjerringbro. Nu er 33-årige Stine Nørgaard klar til at åbne sin helt egen salon på Falkoner Allé.

“Jeg er meget spændt på det hele. Og spændt på, hvordan Frederiksberg tager imod mig i mine nye omgivelser. Jeg arbejder hele tiden ud fra, at jeg gerne vil udvikle mig som frisør. For når man er åben over for det, kan man lære meget og tilegne sig nye kompetencer”, fortæller den 33-årige frisør.

Det har hun især gjort under sine udenlandsophold. Men faktisk er Stine Nørgaard slet ikke så ny på Frederiksberg.

“Da jeg kom tilbage fra Tel Aviv, fik jeg arbejde i Klippestuen Z på Gammel Kongevej. Der nåede jeg at være i 2,5 år, inden Klippestuen Z solgte sine lokaler fra. Og så slog jeg til og overtog den her salon på Falkoner Allé”, fortæller Stine Nørgaard.

Det sidste stykke tid har hun givet interiøret en overhaling indenom. Og nu er hun officielt klar til at slå dørene op for Klippestuen – ved Stine Nørgaard med tre medarbejdere.

“Det skal være verdens bedste arbejdsplads. Og det skal også afspejles over for kunderne”, siger Stine Nørgaard.

Midt i salonen kommer der til at stå et flygel. For Stine, hun ønsker at skabe nye rammer for en frisørsalon.

“Jeg vil gerne skabe en playground med hjerterum. Frederiksberg mangler sådan et sted. En gang i mellem vil der så komme en pianist og spille lidt, mens folk bliver klippet og får et glas cava eller en øl. Det glæder jeg mig meget til”.

Klippestuen – ved Stine Nørgaard holder åbningsfest med gratis gaver, drikke og snacks lørdag den 1. december. Det kan du læse mere om lige her.