Naturen og de naturlige materialer er på vej helt ind i stuerne. Og så er hotelstilen fyldt med luksus, lange gardiner og en afslappethed over sig meget in, siger indretningsekspert Cristina Vising, der her fortæller dig om tidens helt store indretningstrends. Og hvordan du kan få dem ind i dit eget hjem.

Velour, messing, store planter og gamle spejle. Tidens trends inden for indretning rummer både det naturlige og luksuriøse, fortæller den lokale indretningsekspert Cristina Vising, der driver indretningsfirmaet TA-DAA! på Frederiksberg.

”Naturen og de naturlige materialer kommer nu med helt ind i stuerne. Både i form af store planter og mindre træer. Og så elsker danskerne jo at hygge. Det bliver fortsat mere vigtigt for os at få hygge og varme ind i vores hjem. Det kan være en farvet væg, et møbel, noget kunst eller andet med en varm farve. Varme farver skaber nemlig hygge”, fortæller hun.

”Men vores hjem skal ikke bare være hyggelige. De skal også være mere personlige. De personlige elementer findes for eksempel i fotokunsten, litografiet, maleriet eller det smukke arvestykke. Hvis det virkelig gør dig glad, og elsker du det, så passer det altid ind”, siger Cristina Vising.

I mange år har vi malet alt hvidt. Og hvis man virkelig var modig, så fik man måske malet en enkelt væg i en stille nuance et sted i sit hjem, men sådan er det ikke længere.

”Den grønne farve er en klassiker og har været moderne mange gange i løbet af tiden. I 2017 kom den frem igen, og den kommer helt sikkert til at holde i lang tid endnu. ’Grøn er håbets farve, og den kan man aldrig få nok af. Grøn kan virke som en kold farve, men sammensat med eksempelvis rustrød, karrygul eller violet kan det være super frækt”, fortæller Cristina Vising.

Alligevel råder hun til ikke at gå all in på grøn, rustrød og karrygul for simpelthen ikke at skulle skifte ud, når moden ændrer sig. I stedet er det bedre at holde sig til klassiske, rolige farver på de fleste af ens møbler.

Så kan du gå crazy på puder, plaider, kunst, en enkelt stol, gardiner, en puf og så videre

Hun har også bidt mærke i, at vi igen tør lidt mere i vores indretning, mens vi også skuer bagud i tiden.

”Det må godt være lidt dristigt og dekadent. Vi tør mere. Men vi vil også gerne have de gamle toner ind i hverdagen som velour, messing, gamle smukke spejle, spejlvægge, marmor i bordeaux – og gerne meget af det”, fortæller Cristina Vising.

Derudover søger vi også mod det luksuriøse, hotelstilen, der er med til at give os en helt særlig følelse.

”Vi vil gerne have hotelstilen med hjem i privaten, ikke bare designet men særligt livsstilen, duftene og mest af alt afslappetheden. Hvis vi kan finde den frem i vores hjem, så kan vi slappe af og føle os trygge”, siger hun.
Hvis du vil have endnu mere inspiration, så kan du følge Cristina Vising og TA-DAA! på Instagram lige her. Du kan også følge Cristinas arbejde som indretningsekspert på ta-daa.dk lige her.

Cristina Visings tips til, hvordan du kan få tidens trends ind i dit eget hjem

Start med lange gardiner i dit soveværelse
Nye smukke mønstrede eller velourpuder i din sofa
Mal en væg i en mørk, varm farve
Find et arvestykke frem, eller invester i noget nyt, der viser din personlighed
Sæt en messingsokkel på i dit køkken, dit skab eller nye ben på sofabordet
Lav en spejlvæg eller en fotokunstvæg