Forårssolen skinner og kalder på mere udetid på altanen. Her guider Altanliv.dk på Gammel Kongevej dig til nogle af årets mest populære altanmøbler.

Naturlige materialer, bambus og farvenuancer fra naturens egen palette. Det er nogle af de største trends inden for indretningen af altanen netop nu. Her får du en guide med eksempler på populære altanmøbler.

Altanmøbler

At naturens nuancer er in, kan du se her, hvor naturlige materialer smelter sammen. Taburetten fra Madam Stolz i bambus er i år virkelig populær som både ekstra stol eller skammel på altanen. Den koster 899 kroner.

Altanmøbler

Match eventuelt taburetten eller de bambusmøbler, du har i forvejen, med puder og hynder i karrygul, løvgrønne og rosa nuancer. Alt sammen helt naturlige farver, som i år er ekstra populære med mønstre på.

Puderne og hynderne her er også fra Madam Stolz og koster 115 kroner stykket.

Skal du have helt nye altanmøbler, så er dette bord og stole fra House Doctor et rigtig godt bud. Det er enkle og klassiske altanmøbler, som kan foldes sammen. Det betyder, at møblerne nemt kan flyttes rundt og er perfekte til altanmøbler, da de kan stilles til side, hvis du har brug for ekstra plads.

Serien er lavet i stål og har polstring i sædet, så du sidder behageligt. Priserne begynder fra 250 kroner.

På Altanliv.dk finder du også en lang række andre ting end altanmøbler. Eksempelvis vaser, krukker og altankasser, som alle er i de naturlige og lækre materialer samt farver.

Shop på altanliv.dk