I denne weekend synger Copenhagen Jazz Festival på Frederiksberg på sidste vers. Så kan du komme til Bas under Buen, og er du mere til bold, så er der også mulighed for at opleve de afgørende VM-kampe på storskærm.

Weekenden er spækket med fede arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk guider dig her igennem til nogle af dem.

Hele weekenden:

Copenhagen Jazz Festival på Frederiksberg
Hele weekenden er der rig mulighed for at fylde ørerne med sprøde toner, når der er Copenhagen Jazz Festival på Frederiksberg. I alt 122 koncerter finder sted på Frederiksberg fordelt på 11 spillesteder. Nogle af koncerterne er nævnt i guiden her, men du kan se det fulde program over koncerter via linket her.

Fredag den 13. juli:

Jazz-, Blues-, og Soullækkerier på Bartof Station
3 af landets bedste musikere har sammen med sangerinden Miriam Mandipira skabt en musik, der præsenterer jazz, blues og soul i absolut topklasse! Koncerten på Bartof Station vil være en lækkerbisken for elskere af både jazz og blues med alt fra swingende jazz over smukke ballader til swedig blues og funkmusik. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Kjeld Lauritsen, Per Gade og Esben Just spiller i dag koncerten sammen med Miriam Mindapira, og den finder altså sted på Bartof Station klokken 21. Læs mere og find billetter her til 120 kroner stykket her.

Venus – Et rockshow om dansk rocks kvinder på The Old Irish Pub
Venus er et musikalsk og visuelt rockshow baseret på begær og kærlighed til dansk rocks guddommelige kvinder. Sangene af blandt andre Sneakers, Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen vækker kærlige og måske hede minder tilbage til den tid, hvor dansk musik var allerbedst. Sangene leveres i rå og rockede versioner på en bund af den dybeste kyssebas og stortrommeslag lige i maven, tilsat skrigende tråd og svedige hammondtoner. Venus garanterer et uforglemmeligt show med rå girlpower, stålsat attitude og forførende udstråling – Sex, Love & Rock’n Roll. Det hele sker klokken 23 i dag på The Old Irish Pub i Smallegade.

Lørdag den 14. juli:

Bas under Buen med Lucy Love
Mellem 15 og 23 kan du danse og dubsteppe til årets Bas Under Buen under Bispeengbuen. Lucy Love er årets hovednavn, men du kan også lytte til og komme til koncert med Zookeepers, Flexlikekev, Kong Kurs, Dub Manza, Bwoy De Bhajan, Drum And
Bass Klubben, Pernille, Circuit 900, Kjærbo, Canaan I, Alex Index og RDG & OHO. Der er gratis entré.

VM-bronzekamp på storskærm
Både Kellerdirk på Frederiksberg Alle og Bartof Station på Solbjergvej 3 har rullet storskærmen ud, når VM-bronzen i fodbold i dag skal deles ud. Det sker klokken 16.

Heart Rock på The Old Irish Pub
Heart Rock spiller alt fra Dizzy mizz Lizzy, Guns n Roses, Kim Larsen til nyere kunstnere som Avicii og Adam Lambert. Og i dag kan du opleve det hele på The Old Irish Pub i Smallegade. Det sker klokken 23.

Søndag den 15. juli:

VM-finalen på storskærm
Både Kellerdirk på Frederiksberg Alle og Bartof Station på Solbjergvej 3 har rullet storskærmen ud, når VM 2018 skal afgøres. Der er kampstart klokken 17.

Loppemarked i KU.BE’s byhave
I dag kan du gøre et godt kup på en dejlig sommersøndag, når KU.BE holder loppemarked fra klokken 10. Er vejret godt, sætter vi stande op i vores dejlige grønne byhave. Hvis vejrguderne ikke smiler til os, bliver loppemarkedet afholdt i vores smukke lokaler Zen1 og Zen2.