Gammel Kongevej bliver fredag den 1. november omdannet til en stor lokal og gratis fest. Og du er inviteret med. Mellem 17 og 21 åbner butikker og restauranter nemlig dørene op med masser af gode tilbud, goodiebags, gaver og smagsprøver.

Gratis goodiebags. Og en masse gratis smagsprøver fra byens restauranter tilsat gode tilbud og musik. Late Night Open på Gammel Kongevej bliver en stor fest, og du skal selvfølgelig med.

“Vi vil gerne få flere til at få øjnene op for, hvor mange skønne butikker, Frederiksberg egentlig rummer. Og det vil vi med Late Night Open på Gammel Kongevej gerne fejre og hylde”, fortæller Christian Jensen, der er formand for Frederiksberg Erhverv.

Han er gået sammen med alle butikker og restauranter om at skabe eventet, der bliver det andet på Gammel Kongevej efter et succesfuldt Late Night Open på Gammel Kongevej sidste år.

Gode tilbud og gratis gaver

Gadens restauranter vil hele aftenen byde på smagsprøver, mens de fleste butikker vil have gode tilbud og særlige ting, der sker hos dem.

Hos Elisabeth Gierus Skincare kan du eksempelvis lade dig forkæle med goodiebags, en makeup-artist og champagne.

“Jeg glæder mig helt vildt. Der bliver rig mulighed for at få skønhedstips, prøve produkter og drikke et glas bobler. Og så får de 50 første en goodiebag med lækre ting”, fortæller Elisabeth Gierus.

I det franske gourmet-mekka OLIVIERS & CO lige ved Værnedamsvej bliver der også masser af lækkerier, som indehaverne Nina og Mikkel disker op med.

“Her vil der være Provence-stemning, lækre smagsprøver, launch på limited edition O&CO gourmet-julekalenderen og gode tilbud på vores fantastiske olie-eddike kombinationer. Du kan smage på de nye økologiske gourmet-olier med nødder, frø og kerner eller på den fantastiske nye hindbæreddike. Hele aftenen vil det også være muligt at få en mini-olivenoliesmagning, hvor du kan smage på nogle af verdens bedste olivenolier og lære lidt om olie”.

Og Late Night Open på Gammel Kongevej bliver vitterligt en aften fyldt med gode tilbud og mulighed for at vinde præmier.

“I STUDIO 13O kan man få målt sin ringstørrelse mens man nyder et glas portvin. Vi tilbyder samtidig 10% på alle smykker og trækker lod om et gavekort på 500 kr”, fortæller smykkedesigner Sarah Winther.

Du kan også vælge at lade dig forkæle og blive forkælet i Gammel Kongevejs nyåbnede modebutik for kvinder i nummer 132.

“Hos Comme Ça serverer vi gratis bobler og snacks hele aftenen. Der er rabatter på udvalgte varer, og så kan man også udfylde sin helt egen ønskeseddel til jul, som man kan få 10 procent på frem til jul. Derudover får alle købende kunder en måneds gratis træning hos The Club i Valby”, fortæller Christina Birkkjær Ravnholt.

Men uanset hvor du bevæger dig denne fredag, så vil der være fest, gode tilbud. Og smagsprøver.

”Kig forbi Les Deux og vores flotte nyåbnede fashion shop på Gammel Kongevej 96. Her kan du få en lækker goodiebag med hjem ved køb over 1000 kroner. Samtidig vil vi servere kolde øl og drikkevarer samt lækre snacks. Kom forbi til en god aften – vi vil så gerne vise vores nye shop frem”, fortæller Sebastian Skøtt fra Les Deux.

Så det er bare med at komme på jagt til Late Night Open på Gammel Kongevej.

Du kan holde dig opdateret på aftenens program og melde dig til eventet, der selvfølgelig er gratis, via linket til Facebook her.