Sidste år fik Gasoline Grill den store hæder at blive kåret som en af verdens 27 bedste burgere af Bloomberg. Nu åbner Gasoline Grill snart på Frederiksberg.

Saftige og smørstegte. Gasoline Grill har fået mange munde til at løbe i vand, og til næste år behøver du ikke længere tage turen ud af Frederiksberg for at nyde de prisvindende burgere.

Til marts 2019 åbner Gasoline Grill nemlig på Værnedamsvej.

“Værnedamsvej er en location, der passer godt til os. Der er sådan en hyggelig stemning, gode butikker og mange mennesker. Det er en unik gade – der findes kun én værnedamsvej. Derfor skulle det være dér, vi åbnede vores Frederiksberg-burgerbar,” siger indehaver Klaus Wittrup Nielsen til weFRB.

Læs også: Nu kan du ganske gratis få din helt egen Frederiksberg-plakat

Den første Gasoline Grill åbnede i 2016 i en gammel tankstation på Landgreven tæt på Store Kongensgade. Burgerjointen på Værnedamsvej bliver den femte i rækken – men den første på Frederiksberg.

Gasolin Grill
Foto: Benedikte Brix

Den nye burger-restaurant kommer til at ligge i Cofoco Le Marchés gamle lokale på Værnedamsvej 2. Her skal Gasoline Grill boltre sig på 100 kvadratmeter, hvilket er en fordobling af Gasoline Grill’s nuværende største burger-restaurant på Niels Hemmingsens Gade.

“Ingen af stederne ens, men der er samme menu, og det kommer der også til at være på Værnedamsvej. Men det er et større lokale, så der er mere mulighed for at sidde indenfor,” fortæller Klaus Wittrup Nielsen.

Læs også: Den Blå Hund har fået ny ejer: “Vi har udvidet konceptet lidt, men holder fast i den gode gamle stemning”

Gasoline Grills koncept er få, men gode burgere, og at dagens lukketidspunkt afhænger af, hvornår der er udsolgt. Produktionen styres, så der aldrig bliver produceret for mange burgere.

“På for eksempel Niels Hemmingsens Gade har vi mulighed for at hakke lidt ekstra kød i løbet af dagen, men der er udsolgt hver dag. Det er der, fordi vi ikke vil spilde kød, blandt andet på grund af miljøet, og fordi vi altid vil tilbyde en frisk burger, der er lavet samme dag,” forklarer Klaus Wittrup Nielsen.

Han afslører også, at stedet vil blive indrettet af nogle dertil hyrede designere, og at der helt sikkert kommer en åbningsfest, når den nye burger-restaurant åbner til marts.

Læs også: “Måske er konceptet hipster, men til aften brillerer GRØD med alsidighed og fremragende smag”