Tynd sprød bund og italiano på den lækre måde. Det er ikke til at komme uden om en god pizza. Vi har både smagt og kigget en masse anmeldelser af lokale pizzariaer igennem på Tripadvisor, så vi her kan guide dig til fem af byens bedste. Hvor køber du din favoritpizza?

La Tradizionale på Nordre Fasanvej 9
La tradizionale er ifølge dem selv et hjørne af Italien i vores lokale nabolag, hvor du kan finde en god og velsmagende pizza.

Og det kan man ifølge anmeldelser på nettet, hvor La Tradizionale scorer topkarakter af mange lokale, der blandt andet beskriver stedet sådan:

“Her er ingen pizza med ananas eller sharwarma, kun lækre italienske pizzaer lavet med stor kærlighed og temperament”.

“Frederiksbergs absolut bedste og mest autentiske italienske pizzaer”.

Læs også: Nyt fransk brasserie på Frederiksberg: “Det skal både være hyggeligt og til at betale”

Forno a Legna på Falkoner Allé 42
Forno a Legna er italiensk og autentisk. Og så er her utroligt gode pizzaer. Men bestil i forvejen. Her kan nemlig godt være travlt, skriver flere lokale i anmeldelser af pizzariaet.

“Fremragende italiensk pizza og fantastisk betjening. Der var travlt, men vi fik lov at se den brændefyrede ovn og en god snak med de italienske indehavere. Chili, hvidløgsolie mm. til rådighed. Også for take away. Anbefales”.

“Rigtig gode italienske pizzaer. Ikke bare de almindelige med industriskinke og osterester. Her er lidt til enhver smag”.

Pizzicato på Gammel Kongevej 100
Pizzicato byder ifølge dem selv på ægte italiensk gastronomi og hjertevarme. Og det kan der være noget om, når man ser på stedets anmeldelser.

Læs også: Toramad: Det perfekte og hemmelige kaffe-pitstop til din gåtur rundt om søerne

“Frederiksbergs bedste pizza…Ja, jeg har været på stort set samtlige pizzariaer på Frederiksberg. God tynd bund, glimrende tomatsovs og all around en pizza, hvor man kan bestille en margherita og være tilfreds – det ypperste tegn på kvalitet for en pizza”.

“Hvis man er pizza.elsker, er det et must at besøge Pizzicato. Pizza, der giver gåsehud. Musikken, vinen, atmosfæren og fantastisk service”.

Made In Italy på Vesterbrogade 200
Med en god dej, pålæg og mel af høj kvalitet, tomater fra Syditalien og rigtig italiensk mozzarella siger Made In Italy Buon appetito. Og det er mange lokale vilde med. Inklusive redaktionen selv, der er pjattet med ægte brankede pizzaer og en både kærlig og ægte italiensk indehaver.

“Et meget plain sted indretningsmæssigt og måske mest orienteret mod take away… men deres pizzaer er fantastiske – de bedste jeg har fået i KBH – virkelig lækkert”.

Læs også: Nu kommer populære Mad & Kaffe til Frederiksberg

“Absolut vores lokale favoritpizza. Kvaliteten skuffer aldrig, bunden er tynd og sprød og råvarerne er i toppen. Autentisk italiensk stemning og altid venlig betjening. Anbefalet”.

Benvenuti på Niels Ebbesens Vej 15
Smagen af Italien. Sådan brander hyggelige Benvenuti på Niels Ebbesens Vej sig selv. Og det er der noget om.

“Uden tvivl Danmarks bedste pizza. Vi glæder os til at komme igen”, lyder det i en anmeldelse af stedet.

Læs også: På Frederiksberg kan man få verdens bedste Espresso Martini