Her kan du fremover købe mad fra fem forskellige køkkener. Der bliver plads til alle, og det meste kommer til at koste omkring 100 kroner.

USA, Indien eller Frankrig? Fremover kan du komme på gastronomisk rundrejse, når Frb Rådhuskælder i løbet af foråret ser dagens lys.

”Vi vil gerne skabe en form for moderne forsamlingshus, hvor man kan få sig et godt måltid, tage til arrangementer eller simpelt mødes med sine venner til en øl”, siger Michel Zangrando til weFRB.dk.

Stedet kommer med navneskiftet tilbage til ´the good old days´, som Michel Zangrando siger. Og med navneskiftet skilles Frederiksberg Bryghus og Frb Rådhuskælder også som fælles indehavere af stedet, men det gode samarbejde fortsætter.

”Vi vil fortsat have alle deres gode øl på kortet, og fremadrettet bliver der endda endnu flere øl at vælge imellem. Hele 18 forskellige slags fadøl faktisk”, siger Michel Zangrando.

Udover Frb Rådhuskælders eget køkken, så bliver der plads til fire andre streetfood-køkkener, som individuelt lejer sig ind. De første aftaler er allerede i hus.

”På mange måder bliver det jo en form for madmarked, hvor man kan gå ombord i det køkken, man har lyst til”, fortæller Michel Zangrando.

På den måde kan man altså forestille sig, at én i familien henter burger, mens en anden henter indisk. Og så spiser de det hele i fællesskab.

Alle retter kommer til at koste omkring 100 kroner, og for Michel Zangrando er det vigtigt, at det bliver et helt uforpligtende sted, der kommer til at rumme hele Frederiksberg.

Det er endnu ikke klart, hvornår Frb Rådhuskælder åbner.