Hele december kan du forkæle dig selv og dine kære ekstra meget på Frederiksberg. Konceptet “Frederiks jul” fylder nemlig måneden med hyggelige arrangementer og gaverabatter i lokale butikker.

Har du brug for hjælp til julegaveshoppingen? Kunne du godt bruge noget rabat på det edderdyre armbånd, din mor ønsker sig? Eller vil du bare gerne orienteres om alle de spændende julearrangementer, der foregår på Frederiksberg op til hjerternes fest?

Så er Frederiks jul en kærkommen ven for dig her i juletiden.

Konceptet, der er skabt af Frederiksberg Erhverv, er til for at hjælpe de juleglade borgere med at nyde december og udnytte Frederiksbergs mange specielle butikker og arrangementer.

“Vi vil gerne gøre noget godt for Frederiksberg og vise, hvor mange dejlige ting, der sker i byen op til jul. Der er inspiration til både julegaveindkøb og familieaktiviteter, som vi håber, mange vil få glade af,” fortæller formand Christian Jensen.

Frederiks jul samler Frederiksbergs julehygge på ét sted

Frederiks jul er både en hjemmeside med tilhørende Facebookside, hvor du finder begivenheder for alle de arrangementer, der i december finder sted på Frederiksberg i forbindelse med konceptet. Det kan for eksempel være maledag i Kop & Kande, fællessang en morgen ved Den Franske Skole på Værnedamsvej og en helt særlig julerundvisning på Frederiksberg Slot.

Der er også nogle dage, hvor du kan få en særlig julerabat i en af byens butikker. Det kan være et armbånd fra Guldsmed Dirks, en bamse i Baby Sam eller en snorkeludstyr hos Dykcen.

På Frederiks Jul’s hjemmeside får du det samlede overblik over alt, der sker i december. Den finder du via linket her.

Frederiks jul har også konkurrencer, hvor du kan vinde goodiebags eller gratis entré til særlige arrangementer i december. Kort sagt forstår vi faktisk ikke, hvorfor du stadig læser denne artikel og ikke bare klikker dig direkte ind på Frederiks jul, hvor du finder alle arrangementer, de gratis gaver og rabatkuponerne. Glædelig jul