Den spritnye prisuddeling Frederiksbergs Bedste ser lyset for første gang, når weFRB denne sommer kårer Frederiksbergs bedste restaurant, café, butik, takeaway og burger.

Har du en klar favorit blandt de mange hyggelige caféer på Frederiksberg? Kender du den allerbedste burgerpusher? Eller ved du, hvor man får den allerbedste service i de lokale forretninger? Nu kan du være med til at hylde dine yndlingssteder, når weFRB deler priser ud og kårer Frederiksbergs Bedste henholdsvis restaurant, butik, café, takeaway og burger.

“Vores mission er at gøre Frederiksberg til et bedre sted og guide til at få mere ud af byen”, fortæller Anders Reinholdt Jonssen, der er ansvarshavende chefredaktør på weFRB, der står bag tiltaget.

“Frederiksbergs erhvervsliv skal være for Frederiksbergs borgere, og med denne konkurrence vil vi hylde vores dejlige by, dens mange muligheder og fede steder, så vi, der bor her, kan få endnu mere gavn af Frederiksberg.”

Bliv en stjerne i det mexicanske køkken
Foto: Bente Nissen Lundsgaard

Indstil og stem på dit favoritsted på Frederiksberg

Frederiksbergs Bedste kommer til at løbe sommeren over, hvor du i første fase kan indstille dine favoritsteder i de fem kategorier. Herefter vil en jury kigge på de indsendte forslag og udvælge fem nominerede i hver af de fem kategorier:

  • Frederiksbergs Bedste restaurant
  • Frederiksbergs Bedste café
  • Frederiksbergs Bedste butik
  • Frederiksbergs Bedste takeaway
  • Frederiksbergs Bedste burger

Til sidst tæller læserne og juryens stemmer 50 procent hver, når vinderne skal findes, og alle nominerede bliver inviteret til en ceremoni, hvor prisernes modtagere offentliggøres, og diplomerne overrækkes af Frederiksbergs Bedstes sponsor.

Det storstilede tiltag skal ifølge Anders Reinholdt Jonssen være med til at brande Frederiksberg og inspirere til at bruge byen noget mere.

“Men vi har brug for alle de lokales viden, så vi håber selvfølgelig, at der er så mange som muligt, der vil hjælpe med at indstille og senere stemme på deres favoritter”, siger idémanden.

Cafe Gæst på Frederiksberg er gået sammen med Rackbuddy.dk. FRB's Bedste
Foto: Anders Reinholt Jonssen

Juryen består af fire lokale Frederiksberg-elskere, der har lovet at hjælpe med at kåre Frederiksbergs Bedste:

Folketingsmedlem Ida Auken

Skuespiller Mathilde Norholt

Trendsætter Cathrin Christensen

Skuespiller Laura Bro

Frederiksbergs Bedste uddeler fem priser i 2018

I år er første gang, Frederiksbergs Bedste finder sted, men weFRB har allerede planer om at udvide tiltaget næste år, så der bliver uddelt priser i endnu flere kategorier.

Nu skal den allerførste udgave af konkurrencen dog først afholdes, og du kan være med til at afgøre, hvem der skal kåres til Frederiksbergs bedste restaurant, butik, café, takeaway og burger. Til at begynde med kan du indstille dine favoritter på vores Facebook-side ved at kommentere dette opslag:

Om weFRB
Vi er Frederiksberg. Og vi er vilde med Frederiksberg. WeFRB er et lokalt og gratis onlinemagasin på og om Frederiksberg. Vi skriver levende og relevant om alle de gode steder og ting, der sker i byen.
Du kan læse mere om weFRB her