Frederiksberg har i øjeblikket byens bedste falafel. Ihvertfald ifølge Politikens årlige liste over Cheap Eats i København. Københavns bedste mad til max. 100 kroner. Her er der blevet plads til flere Frederiksberg-favoritter.

Mapo-tofu hos Mudan, falafler fra Gamba, Caesar salad-sandwich fra Baby Babbo og spareribs fra Satang Thai Bistro.

Det vrimler med lækre takeaway- og spisesteder på Frederiksberg, hvor du kan blive mæt på budget. Ihvertfald ifølge Politikens liste over Københavns bedste mad til max. 100 kroner.

Især de på en gang både sprøde og bløde falafler fra Gamba lige ved Frederiksberg Allé metrostation får masser af kærlighed med på vejen. Faktisk synes Politiken, det er byens bedste i øjeblikket.

I guiden er der også blevet plads til flere stærke krydderibomber og en enkelt klassiker i nye klæder.

Her får du de udvalgte Frederiksberg-favoritter på listen over Københavns bedste mad til max. 100 kroner:

Mapo-tofu fra Mudan til 98 kroner
Det kinesiske sichuan-køkken er kendt for sine mange smage og virkelig stærk mad. Og i den her mapo-tofu får du fuld smæk på smagsoplevelsen med både lokalbedøvende peberkorn og den fermenterede doubanjiang-bønnepasta.

Mapo-tofuen består både af tern af tofu og hakket oksekød i en lækker sovs serveret med hvide ris. Du finder Mudan lige på Dirch Passers Allé. Velbekomme.

Falafel-pita fra Gamba til 69 kroner
Byens bedste falafel. Så kort kan det ifølge Politiken siges. Sprød udenpå og blød indeni med masser af smag. Den fås i forskellige varianter, og med pita og alskens lækkerier og dressing omkring er det en sikker vinder.

Du finder Gamba lige ved Frederiksberg Allé metrostation.

Sandwich med Cæsarsalat fra BabyBabbo til 80-90 kroner
Hjemmebagt surdejsbrød fyldt med en klassisk Cæsarsalat og dressing med spark fra blandt andet ansjoser.

BabyBabbo serverer hamrende lækre sandwich på Godthåbsvej, og der er også en del andre varianter at gå ombord i.

Spareribs fra Satang Thai Bistro til 95 kroner
Knasende sprøde, bløde og møre serveret som stor portion med ris og et stort hvidløgsbad. Er du til gris med masser af smag, er udgaven hos Satang Thai Bistro perfekt til dig, og så er der oven i købet serveret mæthedsgaranti med den store portion.

Du finder Satang Thai Bistro på hjørnet af Åboulevarden og Ingemannsvej.