Her bliver der fremover både vinbar, vinbutik og forskellige events, du kan komme med til. Og så bliver vinbaren mest af alt et ægte lokalt hangout-sted, hvor du kan komme forbi til en lille snak og få et par gode råd om vin.

Kvalitetsvin behøver ikke koste en formue. Det er dogmet hos Vineriet ved Valby Bakke, der åbner tirsdag.

”Feinschmeckervine behøver ikke være forbeholdt det bedre borgerskab. Jeg vil gerne skabe gode vinoplevelser til priser, der er til at betale. Vineriet skal være et sted for alle”, fortæller Janus Brink, der er indehaver af den nye vinbar og butik.

Han er uddannet vinhandler og har i mange år drevet vinbutikken Vin121 på Peter Bangs Vej.

Nu flytter han altså i nye omgivelser med åbningen af Vineriet ved Valby Bakke. Her er det meningen, at der udover at være vinbar og vinbutik også bliver plads til forskellige events.

”De første bliver et par tapas-arrangementer her omkring åbningen, hvor vi serverer et lækkert charcuterie-bræt med tre glas vin til. På den anden side af sommerferien er det så meningen, at vi udvider med forskellige events, og at tapas-delen bliver en fast del af vinbaren”, fortæller Janus Brink.

LÆS OGSÅ: Madklubben udvider med ny Hanzo: ”Det bliver en ægte neighbourhood-restaurant”

Vinene i Vineriet ved Valby Bakke kommer primært fra Europa, men der bliver også plads til vin fra USA og Libanon.

”Alle vine har jeg udvalgt selv, og det er kun vin, som jeg selv kan lide, der vil være i butikken”, siger Janus Brink.

Vineriet ved Valby Bakke åbner tirsdag den 4. maj på Roskildevej 46. Du kan læse mere om de første events og også booke tid til dem på Vineriets hjemmeside via linket her.