To succesfulde events med verdens bedste pizzabager hos Restaurant FRKSBRG har været så populære, at restauranten foran Frederiksberg Rådhus nu lancerer en pizza-pop up med ægte italienske pizzaer akkompagneret af skønne sommercocktails.

Hos Restaurant FRKSBRG er værsgo byttet ud med prego henover sommeren. Som alternativ til restaurantens klassiske smørrebrød kan man nemlig de næste mange uger mæske sig i ægte italienske pizzaer og lækre cocktails.

”Pizza er italienernes smørrebrød. Og vi har her på stedet i den grad et italiensk islæt med min mand, som er halvt italiener. Derfor synes vi, det er ret sjovt at bringe det videre til vores gæster. Vi har nemlig mærket stor efterspørgsel på netop pizzaer, da der har været fulde huse til vores to pizza-events”, fortæller Maria Zangrando, indehaver af Restaurant FRKSBRG

LÆS OGSÅ: Restaurant FRKSBRG

Til at lave pizzaerne har restauranten ansat en italiensk kok og indkøbt en italiensk stenovn, så du kan være helt sikker på italiensk velsmag.

”Vi kommer til at servere pizzaer, som man gør det i Italien. VI har for eksempel vores Salame med San Marzano-tomater, mozzarella, Salame Vetriciana og parmagiano”, siger Maria Zangrando, der glæder sig til at lancere konceptet.

Det tæller også et helt nyt cocktailkort.

”I det hele taget er det et pop up-koncept, der indkapsler sommeren med skønne pizzaer, lækre cocktails og iskold lemonade”, fortæller Maria Zangrando.

Frem til den 7. juli kan du både spise og drikke indenfor og udenfor i den nye pop up, mens der resten af juli kun er åbent for udeservering.

Restaurant FRKSBRG’s pop up åbner søndag den 23. juni klokken 11.30 og holder åbent resten af sommeren. Restaurantens øvrige retter kan du stadig gå ombord i, hvis du ikke er til pizza.

Her på Restaurant FRKSBRG’s Facebookside kan du finde både pizzamenu og cocktailkort.