Forårsfriske farver og masser af print og mønstre. Modeeksperten Amina Bouraoui guider dig her til tendenser og trends i modebilledet i øjeblikket.

Fint, fashion og sporty på samme tid. Tidens trends netop nu er fyldt med det casual og sporty, hvor man kan kombinere alt og komme til at ligne en million.

Sådan lyder det fra modeeksperten Amina Bouraoui. Hun er til daglig Store Manager hos Samsøe Samsøe i Frederiksberg Centret.

Læs også: Mode med mening: Kvinder i fængsel skaber lækre looks

”Lige nu skal vi kunne rocke en flot elegant nederdel med noget så simpelt som en hoodie eller en strik. Og på samme måde hos fyrene kan man gøre det klassiske tøj mere casual netop ved at kunne rocke en pæn klassisk jakkesætsbuks med en sweatshirt eller et par klassiske jeans med en farverig, gerne printet skjorte”, fortæller hun.

Især fremhæver hun items, der er fyldt med forårsfriske farver, print og mønstre som must haves til både fyre og piger i øjeblikket.

”Det, der trender netop lige nu, og som vi ikke kan få nok af, er print på vores tøj. Blomster, prikker, striber og tern – og helst i dejlige friske forårsfarver såsom rød, gul og orange. Print på tøjet er også noget, der trender på herresiden. Her finder du striber, blomster, palmer og også gerne friske forårsfarver som rød, blå, lyserød, orange og grøn”, uddyber Amina Bouraoui.

Hun fremhæver især slå om-kjoler til pigerne som det helt store lige nu.

Læs også: Streetstyle med Johanne: Få lag på lag-stilen

”Slå om-nederdele og -kjoler er en kæmpe tendens, som er kommet for at blive, og som kan bruges til ganske almindelig hverdag, men kan også dresses up til en tur i byen eller til et familiearrangement. En anden must have til piger lige nu er noget så oldschool som en cowboyjakke. Den er med til at pifte ethvert outfit op på en dejlig forårsdag med en cap eller solbriller til”, siger Amina.

Til drengene er cowboyjakken også et must have lige nu.

”En klassisk cowboyjakke kombineret med en sweatshirt og et par fine bukser. Det er bestsellers i butikken lige nu”, siger Amina Bouraoui.

Læs også: Soulland guider: Fem bud på musthaves til foråret