Nu er det tid til endelig at kåre Frederiksbergs Bedste. Og du er inviteret med. Onsdag den 15. august kårer vi vinderne ved et hyggeligt event med vin og sprøde DJ-toner ud for Olivers Oase på Frederiksberg Allé 69. Her vil vi udover at afsløre vinderne, sørge for lidt god loungemusik. Og så kan du få et godt glas vin til en ekstra god pris.

Frederiksbergs Bedste 2018 er prisen, der hylder de bedste steder på Frederiksberg inden for kategorierne: Butik, Burger, Café, Restaurant og Takeaway. Men hvem er årets vindere?

Det afslører vi den 15. august ved et hyggeligt event foran Olivers Oase på Frederiksberg Allé 69. Her har vi sørget for både DJ og billige drinks. Og så er det helt gratis at deltage.

LÆS OGSÅ: Det store overblik: Her er alle de nominerede til Frederiksbergs Bedste 2018

Over sommeren har I både indstillet, nomineret og stemt på jeres yndlingssteder på Frederiksberg. Og sammen med en fagjury, som består af fire lokale Frederiksberg-elskere, folketingsmedlem Ida Auken, skuespiller Mathilde Norholt, trendsætter Cathrin Christensen og skuespiller Laura Bro, har vi nu fundet frem til de endelige vindere. Og vi kan slet ikke vente med at dele det med jer.

Vi glæder os til at hylde og fejre Frederiksberg sammen med jer.

Det hele sker onsdag den 15. august fra 17.30 til 19.30 på Frederiksberg Allé 69 foran Olivers Oase. Og du kan melde dig til på Facebook via linket her.