Weekenden på Frederiksberg byder igen på aktiviteter og gratis events. Vi glæder os allerede.

Weeekenden er fyldt med en række gode arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her til nogle af dem. Din guide til din weekend på Frederiksberg.

Hele weekenden:

Gratis adgang: 100 kunstnere udstiller 1000 malerier
Kunstnersammenslutningen arbejder på at udbrede kunstinteressen til alle dele af samfundet. Og hele weekenden udstiller 100 forskellige kunstnere 1000 malerier i størrelsen 20×20. Hele weekenden vil der være musik og optræden af div. kunstnere. Mulighed for køb af kolde og varme drikke, kager og sandwich. Det hele sker i Metronomen. Fredag er der fernisering mellem klokken 15-18. Lørdag og søndag er der åbent mellem 13-18. Det er gratis for alle.

Gratis adgang for alle: Street Party 2019
Fredag og lørdag er det igen tid til årets 2-dags gadefest på Frederiksberg. Street Party er GRATIS, og programmet er i år fyldt med navne som Icekiid og Skinz. Der er også en masse workshops, turneringer og konkurrencer du kan deltage i eller bare hænge ud. Fredag foregår det i området omkring Stjernen på Kong Georgs Vej, mens du lørdag kan komme til Street Party i Lindevangsparken. Se det fulde program i kalenderpunktet via linket her.

Fredag den 16. august

Masser af lokalt produceret mad: Bondens Marked holder markedsdag
Økologiske kaniner og lam. Frugt og grønt i lange baner. Kaffe, olivenolier og økologiske brød. Sankt Thomas Plads bliver omdannet til Bondens Marked hver fredag resten af året. Du kan kigge forbi mellem 14 og 18. Læs mere om markedet i artiklen her.

Launch og smagning af den populære Akmel hos Coffee Collective
Mellem 14 og 15 kan du i dag kigge forbi vores Coffee Collective på Godthåbsvej og smage den nye høst af den populære Akmel. Det bliver både en casual og eksklusiv smagning i kaffebaren. Akmel er dyrket i den frodige etiopiske kaffeskov af Akmel Nuri.

Uden tilmelding: Drop-in-dåb i Flintholm Kirke
Vil du gerne være en del af et af de største fællesskaber i Danmark? Skal du være fadder, men er ikke selv døbt? Fik du ikke børnene døbt, mens de var små? Så kom til Drop-in-dåb i dag mellem 16-19 i Flintholm Kirke. Ved Drop-in-dåb kan du komme lige ind fra gaden og blive døbt uden tilmelding. Hvis du ønsker at blive døbt, er det eneste, du skal gøre at medbringe gyldig legitimation med foto – for eksempel kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du desuden have mor eller far med.

Lørdag den 17. august

Sjov for både voksne og børn: Familieorienteringsløb i byen
I dag kan du tage hele familien under armen og komme til det første af en serie familieorienteringsløb på Frederiksberg på lørdag formiddage i efteråret 2019. Alle løb starter og slutter i Frederiksbergs Kultur- og Bevægelseshus (KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg). Løbene er for familier, der gerne vil prøve en spændende sport midt i byen, hvor opgaven er at finde poster i området omkring KU.BE. Der vil være 2 baner, en kort på ca. 2 km og en lidt længere på ca. 3 km. Du kan gå eller løbe, og du kan såmænd også tage de mindste børn med i klap- eller barnevogn. Banerne er ikke sværere, end at alle kan finde rundt. Start mellem kl. 10.30 og 11.30. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig i forvejen. I kan bare møde op på dagen. Prisen er 20 kr for voksne, børn gratis.

Masser af kærlighed og fest: Copenhagen Pride Parade 2019
Det er tid til at hejse regnbueflaget og sætte kærlighed, ligestilling og tolerance på agendaen, når Copenhagen Pride Parade i samlet flok fra Frederiksberg Rådhusplads til Københavns Rådhusplads. Afgang fra Frederiksberg Rådhusplads er kl. 13.00 og den forventede ankomst til Pride Square (Københavns Rådhusplads) er kl. 15.00. Copenhagen Pride Parade vil igen i år gå via Frederiksberg Allé og frem til Vesterbrogade, hvor den fortsætter som tidligere år frem til Pride Square.

Mest for børn: Bliv sminket til Copenhagen Pride på Alhambra helt gratis
Regnbuesommerfugl eller rockstjerne? Alhambra på Allégade fejrer Priden ved at gøre dine børn (eller dig) klar til paraden med glimmer og farvestrålende ansigtsmaling, før gaden bliver én stor fest. Det er gratis, særligt for børn og først til mølle. Kom i god tid før paraden begynder kl. 13.

Søndag den 18. august:

Salsa-søndag i Kedelhallen
Kedelhallen byder igen op til masser af dans med salsasøndag fra klokken 19 til 23.30 med forskellige salsatimer. Det er både for begyndere og garvede. Indgang koster 50 kroner.