Denne weekend byder igen på et overflødighedshorn af gratis events på Frederiksberg. Vi glæder os allerede.

Weekenden er spækket med fede arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her din guide til Frederiksberg i weekenden.

Fredag den 16. november

Gratis iskolde drikke: Den ikoniske Coca-Cola lastbil kommer til Frederiksberg
Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer nu til Frederiksberg. Det sker ved Meny på Nordens Plads mellem kl. 15-19. Her kan du nyde en iskold Coca-Cola, og desuden kan du få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis du donerer lidt penge til Mødrehjælpen. Læs mere i kalenderpunktet her.

Gratis snaps: Fredagsbar hos Rombo
Klokken 14 kan du komme til gratis fredagsbar hos Rombo på Falkoner Allé. Her vil der være gratis snaps og dejlige cocktails baserer på Snaps Bornholm-produkter.

Beats and Bubbles: Fredagsbar på Avenue Hotel
Avenue Hotel på Åboulevarden inviterer igen fra klokken 18 til fredagsbar med masser af bobler og sprøde DJ-toner. Der er gratis entré.

Gratis reception: Smag på Frederiksberg med ny kogebog
Frederiksbergmuseerne inviterer i dag mellem klokken 15 og 17 til lancering af en ny kogebog fyldt med historiske opskrifter med guldalderkost, hvor du kan smage på opskrifter, der stammer fra Frederiksbergs guldalder. Bogen hedder Guld i Mund – til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen og udkommer i forbindelse med udstillingen af samme navn, som vises i Bakkehuset frem til 3. marts 2019. Museumsinspektør og forfatter til kogebogen, Gertrud With, præsenterer bogen og fortæller lidt om dens tilblivelse, mens du smager på varerne.

Lørdag den 17. november

Gratis julemarked i Haveselskabets Have
Både i dag og i morgen kan du mellem 11 og 16 ganske gratis besøge byens smukkeste julemarked, når Haveselskabets Have igen åbner for årets julemarked med mere end 30 nye og ”gamle” udstillere. Her er stande med julepynt, brugskunst og et væld af unikke gaveidéer af den slags, som ikke kan købes i butikker.

Gratis bobler: Klippestuen Z bliver til Klippestuen S
Sara og Sissel har overtaget den ikoniske frisørsalon Klippestuen Z, der nu kommer til at hedde Klippestuen S. Det bliver fejret med en reception med gratis bobler i dag klokken 15.

Premiere på Kat på et varmt bliktag på Betty Nansen Teatret
Klokken 16 har Betty Nansen premiere på Kat på et varmt bliktag med blandt andre Ditte Gråbøl og Olaf Johannesen. Her har Big Daddy fødselsdag og har inviteret børn og børnebørn til fest. Han ved ikke, at han praktisk talt ligger for døden. Det gør resten af familien til gengæld i allerhøjeste grad, og fødselsdagsfesten udvikler sig til et arveretligt rivegilde af den mest kaotiske skuffe. Og mens børnene vælter huset og den eneste ikke-familiære gæst sætter sig ved klaveret, kommer jalousi, skyldfølelse, vrede og fortielser op til overfladen, og den faste familiestruktur smuldrer mellem hænderne på festgæsterne. Når dagen er omme, er et spind af løgne og et livs forstillelser blotlagt hos en familie, der indtil da har støttet sig til bekvemme livsløgne om kærlighed og hengivenhed. Kort sagt: En helt almindelig fødselsdag i kernefamiliens skød. Du finder billetter og øvrige spilletidspunkter via linket her.

Godthaabskirkens julemarked
I dag slår Godthaabkirken dørene op kl. 10 for årets julemarked. I løbet af dagen vil der være musiske indslag i kirken, boder hvor man kan købe hjemmelavet bagværk, Nørkleklubbens håndarbejde, julepynt, juledekorationer eller prøve lykken i tombolaen. I cafeen vil man i løbet af dagen kunne nyde præstens hvide glögg, æbleskiver eller sandwich. Julemarked lukker kl. 15.

Børne-vand-disco i Water & Wellness
Klokken 18 afholder Water & Wellness Flintholm igen børne-vand-disco –  kun for børn. Voksne må blive hjemme eller sidde i caféen og vente. Der er adgang til svømmehallen mellem kl. 18.00 og kl. 18.30, hvorefter indgangen lukkes. Svømmehallen åbner op igen kl. 20.30, hvorfra børnene kan hentes. Aldersgrænse: 8 – 14 år! Husk sygesikringskort. Caféen i badelandet vil være åbent, hvor du både kan købe sodavand, is eller toast. Der kan købes på armbåndet – max- kr. 100 – og der afregnes i receptionen, når man går. Det koster kr. 90,- pr. billet

Søndag den 18. november:

Efter lavineulykke i Frankrig: Nu udgiver Thomas Dybro en bog
D. 12 juli 2012 var Thomas Dybro med i en lavineulykke på Mont Blanc, som kostede 9 mennesker livet. Oplevelsen gav ham drivkraften til at arbejde med hans passion. At optimere egne og andres evne til at håndtere de små og store laviner, som vi rammes af i hverdagen og gennem livet. Og nu har han skrevet en bog om det hele, som du i dag kan komme til gratis reception for i Sofias Hus på Gosthåbsvej 6A. Det sker klokken 13.30. Kl. 14.00 – 15.45: Foredrag med Nicolai Moltke-Leth, Henrik Højstrøm og Thomas Dybro Kl. 15.45 – 16.30: Bogsignering og lækkerier til ganen. Tilmelding på thomas@thomasdybro.dk.

Salsa-søndag i Kedelhallen
Kedelhallen byder igen op til masser af dans med salsasøndag fra klokken 19 til 23 med forskellige salsatimer. Det er både for begyndere og garvede. Indgang koster 50 kroner