Weekenden på Frederiksberg byder igen på et væld af aktiviteter og gratis events. Vi glæder os allerede.

Weekenden er fyldt med en række gode arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her til nogle af dem. Din guide til din weekend på Frederiksberg.

Fredag den 15. februar

Gratis vin: Mød en sydfransk vinbonde hos Vores Marked
I dag mellem 17 og 19 holder Vores Marked på Godthåbsvej Afterski. Her kan du i dag møde vinproducenten Rune Elkjær. Han fortæller om livet som vinproducent i Sydrhône, og så smager vi selvfølgelig en masse af hans vine. Det er en gratis drop ind-smagning, man kommer bare. Vil du efterfølgende reservere bord til spisning så send sms til 4222 5782. AFTER-ski mad er fransk løgsuppe med croutoner og revet ost til kun 75,00 pr. servering.

Friday Night Dining: Fælles familiemiddag i KU.BE
Konceptet til Friday Night Dining i café Glad Mad i KU.BE er enkelt: Højt gastronomisk niveau og tre retter til en meget fornuftig pris. Friday Night Dining koster 149 kr. per person, og så er der også  en varm ret til børnene til 59 kr. Middagen begynder klokken 18, og du kan reservere billetter på gladmad.kube@gladmad.dk

Lørdag den 16. februar

Gratis vin og swing-musik: Afterski hos Vores Marked
I dag mellem 16 og 18 holder Vores Marked på Godthåbsvej Afterski. Her kan du i dag smage lækker Savoie-vin og lytte til swing-musik. Det er en gratis drop ind-smagning, man kommer bare. Vil du efterfølgende reservere bord til spisning så send sms til 4222 5782. AFTER-ski mad er fransk løgsuppe med croutoner og revet ost til kun 75,00 pr. servering.

Søndag den 17. februar:

Salsa-søndag i Kedelhallen
Kedelhallen byder igen op til masser af dans med salsasøndag fra klokken 19 til 23.30 med forskellige salsatimer. Det er både for begyndere og garvede. Indgang koster 50 kroner.

Nøgensvømning i Frederiksberg Svømmehal
Mellem 16.15-18.45 kan du komme til nøgensvømning i Frederiksberg Svømmehal. Badetøj bruges ikke, og der er fælles omklædning for hele familien. Arrangør: Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal. Entré: 55-75 kr., børn gratis.