Påskeweekenden på Frederiksberg byder igen på et væld af aktiviteter og gratis events. Vi glæder os allerede.

Påskeeeekenden er fyldt med en række gode arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her til nogle af dem. Din guide til din weekend på Frederiksberg.

Torsdag den 18. april

Påskeudstilling: Fernisering på helt nye værker på Galleri Puls Art
Klokken 11 kan du se helt nye værker af Galleri Puls Arts faste kunstnere –  bl.a. Henrik Elnegaard. Det sker i galleriet på Smallegade 42.

Påskehygge for børn: Mal din egen kop
I dag klokken 11 kan børn male deres helt egen kop – lige til at tage med hjem. Det sker på Børnemuseet. Pris 50 kroner.

Påskefrokost i Krøgers Have
Klokken 13 inviterer Krøgers Have traditionen tro til påskefrokost med masser af god mad og underholdning. Husk at booke bord.

Fredag den 19. april

Påskehygge for børn: Lav din egen påskekrukke med karse
I dag klokken 11 kan børn dekorere en flot påskekrukke på Børnemuseet. Her kan man plante karse i, som man kan tage med hjem. Pris: 50 kroner.

Koncert, dansekursus og masser af musik: Påskesalsa i Kedelhallen
Fra klokken 21 kan du slå dig løs til salsa-rytmer i Kedelhallen med Salsa Libre Copenhagen. Den første halve time er der intro til salsa. Herefter er der koncert med Los Lazos D’Cuba, inden der fra 22.30 og helt frem til klokken 2 er dans til en masse forskellige salsa-DJ’s. Entré er 80 kroner.

Lørdag den 20. april

Gør et kup: Loppemarked bag Frederiksberg Rådhus
Fra klokken 9 kan du gøre en god handel, når sommerens loppetorv rammer parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus. Her er der både nips, retroting, antikviteter og tøj.

Påskehygge for børn: Lav dine egne sæber
I dag klokken 11 kan børn lave deres helt egne sæber – lige til at tage med hjem. Det sker på Børnemuseet. Pris 50 kroner.

Søndag den 21. april:

Påskefrokost på Café Sekseren
Årets traditionelle påskefrokost på Cafe Sekseren finder i dag sted klokken 14. Der bliver serveret en overdådig påskefrokost – med alt hvad der dertil hører – samt en Kylle Kylle og en snaps. Prisen er kun 149,- pr. kuvert. Tilmelding til caféen er nødvendig.

Mandag den 22. april:

Lyt til naturen: Gratis påskevandring i stilhed i Frederiksberg Have
Klokken 10 får du mulighed for at komme helt ned i tempo og gå årets påskefrokoster af dig. Du kommer til at gå i stilhed, lytte til naturen, lydene og bare være – sammen med andre. Her kan du virkelig komme ind og mærke dig selv og slippe dine tankemylder. Vi mødes ved indgangen ved Søndre Fasanvej kl. 10.00, og begivenheden er ganske gratis. Gåturen er på ca. 4,5 km, og vi går stille og rolig, så alle kan være med. Tag familie og venner med, og nyd Frederiksberg have.

På jagt efter påskeæg: Børnegudstjeneste i Lindevang Kirke
Klokken 10.30 er der familiegudstjeneste for både store og små i Lindevang Kirke. Påskeharen har været forbi Lindevang Kirke og gemme æg – dem skal vi på jagt efter.

Smag på Frederiksberg Fine Food
I dag kan du fra klokken 14 kigge forbi kælderen hos Frederiksberg Fine Food på Stægers Alle 14. Her vil der være smagsprøver på olivenolie og andre gode sager.