Denne weekend byder igen på et overflødighedshorn af gratis events på Frederiksberg. Vi glæder os allerede.

Weekenden er spækket med fede arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her din guide til Frederiksberg i weekenden.

Fredag den 14. december

Gratis chokoboller og smagsprøver fra Løgismose: Netto åbner ny butik
I dag åbner Nettos helt nye butik på H.C. Ørsteds Vej 65. Og du er inviteret til gratis åbningsfest. Fra kl. 7.30-8.30 spiller Nettos jazzorkester nemlig op til en festlig dag, og der vil blive serveret chokoladeboller samt lækre smagsprøver fra Løgismose Foodtruck udenfor til de morgenfriske.

Læs mere om åbningen af den nye butik i artiklen her.

Lidt at varme sig på: Få en gratis varm vegansk kakao
Fra klokken 13 kan du foran Frederiksberg Station ganske gratis få en varm vegansk kakao, når Dyrenes Alliance uddeler varmt i julekulden og fortæller om det veganske liv.

Beats and Bubbles: Fredagsbar på Avenue Hotel
Avenue Hotel på Åboulevarden inviterer igen fra klokken 18 til fredagsbar med masser af bobler og sprøde DJ-toner. Der er gratis entré.

Smag gratis på Frederiksberg Fine Food
Fredag eftermiddag kan du fra klokken 17 kigge forbi kælderen hos Frederiksberg Fine Food på Stægers Alle 14. Her vil der være smagsprøver på verdens bedste olivenolie, dessertvin og hjemmelavet chokolade fra Kardinal Chokolade.

Lørdag den 15. december

Julemusik, gratis pebernødder og konkurrencer: Julehygge på Gammel Kongevej
Mellem klokken 11 og 15 bliver Gammel Kongevej i dag omdannet til en stor julefest med Julehyggekonceptet Frederiks Jul. I gaden kan du møde julenisser, der deler pebernødder ud. Der vil være masser af julemusik og salg af kaffe, kage og varm chokolade. Og hos Rue 153 på Gammel Kongevej 155 (Ja, du læste rigtigt) kan du udover at få en bakke frisklavede popcorn også deltage i konkurrencen om en morgenkåbe og et sæt undertøj. Derudover har du chancen for at vinde en luksuriøs ansigtsbehandling fra Elisabeth Gierus: For at deltage i konkurrencen skal du kigge forbi skønhedssalonen Gl. Kongevej 171 og få taget et billede i skønhedsstolen med en nissehue på. Så kan du vinde et gavekort til Customized Signature Facial by Elisabeth Gierus.

Gratia disko på skøjter: Strøm fyrer op for Frederiksberg Runddel
Skulle du have været født i 70’erne? Eller kan du bare godt lide glimmer, is eller disko? Så er det nu du skal finde dine skøjter frem og komme forbi Frederiksberg Runddel, når Strøm kickstarter skøjtebanen med københavns mest svingende skøjtedisko. Det sker i dag mellem 17 og 21 på skøjtebanen ved Frederiksberg Runddel. Det er ganske gratis at deltage.

Søndag den 16. december:

Frederiks Jul: I dag kan du vinde en bogpakke med seks bøger
Julehyggekonceptet Frederiks Jul afholder i dag en lækker bogkonkurrence, hvor du kan vinde bøgerne: På Frederiksberg, 111 steder i Paris, som du skal se, Min Bullet Journal, Hvad nu EU?, en overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser (og deres forældre) og Elisabeth Jerrichau-Baumann. Alt, du skal gøre, er at tælle bognisser på Forlagets Frydenlunds Facebook-side og skriv antallet på dagens opslag. Frydenlund trækker en heldig vinder af en bogpakke i morgen, den 17. december.

Masser af smagsprøver: Grønt julemarked
Mellem 10 og 17 kan du komme til både hyggeligt og grønt julemarked på Allégade 7 ved Det Økologiske Inspirationshus. Her vil der være underholdning for børnene, jazz, smagsprøver og masser af boder med blandt andet kunst og mad som ænder og gæs af aller fineste og reneste kvalitet, biodynamiske grøntsager, der strutter af sundhed. Honning, marmelader, kimchi, oster, charcuterie, vin, andet alkohol og meget meget mere.

Hyggelig julepause: Gratis jazz og varm vin hos Vores Marked
Mellem 14 og 16 kan du i dag få en hyggelig julepause akkompagneret af gratis julejazz, når Nina synger julen ind hos Vores Marked på Godthåbsvej.Nina er normalt forsanger i Ninas Jazzkitchen, men hun kan også stå på egne ben. Hun synger julet jazz og jazzede julesange. Som hver dag i december serverer Vores Marked vin chaud, varm vin med krydderier, til kun 50,00 pr glas. Der er fri entre.

Hele weekenden

Vind julegaver med weFRB
Hele weekenden kan du hver dag deltage i en ny julekonkurrence på weFRB’s Facebookside. Denne weekend kan du blandt andet få fingrene i en lækker Gin & Tonic-pakke og gavekort.