Den Go’e Kaffebar på Frederiksberg Allé satser på kvalitet og gode oplevelser. Og selvom kaffebaren er relativt ny på Frederiksberg, så har den altså allerede vundet titlen som Frederiksbergs Bedste café 2018.

En brandvarm cortado, en lækker latte eller en helt straight filterkaffe. Du kan få det hele og lidt til på Den Go’e Kaffebar, der netop har vundet kaffeelskernes hjerter og er blevet kåret til Frederiksbergs Bedste café 2018.

“Jeg er meget beæret over at være blevet nomineret. For jeg bliver glad, når jeg har gjort den ide, jeg havde, til virkelighed, og det giver mange gæster den gode oplevelse, jeg håbede på. At kaffebaren rent faktisk også bliver brugt, som jeg havde tænkt, drømt og forestillet mig”, sagde indehaver Rikke Clausen, da vi fortalte hende om nomineringen.

Nu har Den Go’e Kaffebar vundet titlen som Frederiksbergs Bedste café 2018.

“Jeg er så glad. Jeg har aldrig været nomineret eller vundet en pris før. Jeg synes det er superfedt, jeg er megastolt, og jeg er så glad for alle de mennesker, der har stemt på mig,” siger Rikke Clausen til prisuddelingen.

“Og så er jeg så megastolt af mine piger nede i kaffebaren. De gør det så godt.”

Den Go'e Kaffebar er Frederiksbergs Bedste café 2018. Foto: weFRB
Den Go’e Kaffebar er Frederiksbergs Bedste café 2018. Foto: weFRB

Men hvad er det lige, der gør Den Go’e Kaffebar til Frederiksbergs Bedste?

“Det er, fordi det er mig. Det er mig, der er puttet ind i den. Jeg putter alt det ind i det, so  ejeg gerne vil og kan lide, det der føles rigtigt. Man kan mærke mig i alt. Det er mit sted. Det er mit nummer to barn, griner Rikke Clausen.

“Jeg har ikke tid til at komme på de andre, men det er stemningen og det med, at det er det, jeg føler i maven, som jeg gør.”

I marts 2017 åbnede hun Den Go’e Kaffebar, der har fokus på kvalitetskaffe og god stemning. For er der noget, Rikke Clausen går op i, så er det netop kvalitet og følelsen af at skabe en god oplevelse for alle gæster.

Den Go’e Kaffebar på Frederiksberg Allé, Frederiksbergs Bedste café
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

”Jeg er kvalitetsmenneske og perfektionistisk, så lige meget, hvad vi serverer, så skal det være så godt som muligt – det vigtigste i en kaffe er jo smagen. Det handler ikke om at kunne lave fin latte art, for hvis kaffen smager af Pommern til, så er det jo lige meget”, fortæller hun.

Hvis jeg nu kan gøre folk glade her, så kan det forhåbentlig smitte af på andre også.

Derfor har hun også selv nøje udvalgt bønnerne til kaffen på Den Go’e Kaffebar, som kommer fra Papua Ny Guinea.

”Det er en dejlig blød og rund bønne med meget krop”, fortæller Rikke Clausen.

Hun har boet på Frederiksberg i 17 år og har i virkeligheden en bagrund som grafisk designer. Men drømmen om at skabe et rum til lokale med plads til smil, gode oplevelser og fokus på kvalitet, fik hende altså til at slå dørene op til kaffebaren.

”Jeg har altid godt kunnet lide at skabe rum til folk, som de kan lide at være i. Og jeg ville gerne bidrage med noget til både folk her og lokalområdet. Jeg elsker at mærke, at folk har det godt og hygger sig”, siger Rikke Clausen.

Go’e Kaffebar på Frederiksberg Allé
Foto: Anders Reinholdt Jonssen

Læs også: Latte og cappucino er de mest populære, men cortado og filterkaffe vinder frem

Mine gæster gør mig glad

Næste gang, Frederiksbergs Bedste café skal kåres, kan Den Go’e Kaffebar have forandret sig en hel masse.

“Der kommer til at ske rigtig meget inden næste år, men det kommer an på, hvordan de folk, der kommer ind ad døren er med til at præge stedet. Jeg får selv hele tiden ideer til nyt tiltag, mad, drikke og indretning, og folk kommer med ønsker, som jeg går og tygger på. Hvis de vokser, og jeg kan stå inde for dem, så opfylder jeg dem gerne, siger Rikke Clausen og fortsætter:

“Det er så dejligt, når folk kommer. De sludrer, jeg kan høre, de står og griner med hinanden, før de suser videre. Det gør bare dagen bedre. Det giver i hvert fald mig rigtig meget. Jeg bliver glad. Jeg elsker mine gæster!”

 

Læs mere om Frederiksbergs Bedste 2018:

Alle vinderne af Frederiksbergs Bedste 2018

Frederiksbergs Bedste: Alt om prisuddelingen