Den ikoniske Café Den Blå Hund på Godthåbsvej har fået ny ejer. Og efter en lille renovering har Den Blå Hund nu igen slået dørene op til et lettere udvidet koncept.

Siden slutningen af 1980’erne har Den Blå Hund været stamsted og kulturinstitution på Frederiksberg midt på Godthåbsvej. Et sted, lokale hænger ud hele dagen både til kaffe, morgenmad, aftensmad og et glas vin. Kort sagt et vaskeægte stamsted.

Og her 30 år efter åbningen er Den Blå Hund still going strong. Stedet har netop fået ny ejer og været kortvarigt lukket for at blive shinet op, men nu kan du igen besøge caféen, der har udvidet konceptet lidt.

“Det er stadig det samme, som man kender Den Blå Hund for. Vi er det samme personale, prisniveauet fortsætter, og stemningen er den gode gamle. Vi har udvidet åbningstiderne lidt, lavet et nyt menukort med mange lækre retter. Og så har vi også lavet et nyt udsøgt cocktailkort”, fortæller Kathrine fra Den Blå Hund i en mail til weFRB.dk.

“Vi har netop åbnet dørene med mange glade gæster, og vi glæder os til at tage imod endnu flere”, fortæller hun videre.

Det nye menukort inkuderer eksempelvis en sund smoothie-bowl til morgenmad, salat med grillet tun til frokost og en del flere aftenretter.

Og skulle man besøge Den Blå Hund ud på de lidt mere sene timer, så kan man stille sin cocktail-tørst med drinks som Mango Express, Bramble eller Champagne med passion.

På hverdage har Den Blå Hund nu åbent fra 9.30 til midnat. Fredage og lørdage helt frem til 1.30, mens stedet lukker klokken 23 om søndagen.