Fra grå betonklodser til nyskabende bindeled mellem byen og borgerne. Carpark Festival inviterer hele byen inden for til hele 20 musikalske optrædener og helt nye initiativer på aktivitets-fronten i weekenden den 27. og 28. juli. Og det bedste af det hele er, at alt er gratis.

Fredag og lørdag, d. 27. og 28. juli, løber den femte Carpark Festival af stablen under Bispeengbuen på Frederiksberg.

Dette års festival vil være den største af sin art med hele to dages musik og aktiviteter for alle aldre, hvor navne som blandt andre Ravi Kumar, Artifact Collective, KOPS og Takykardia vil sørge for musikken, mens festivalens frivillige i tæt samarbejde med Kulturmagasinet VINK Kbh vil stå for en kaskade af aktiviteter med alt fra kunstudstillinger og grilltennis turnering til morgenyoga, og bingo.

“Vi forventer, at vores publikum får den fællesskabsfølelse og hyggelige stemning som vi sigter efter på festivalen. Derudover håber vi, at alle vores artister får en fed oplevelse på scenen, da det for de fleste artisterne er det største publikum de endnu har spillet for”, fortæller formanden for Carpark Festival, Benjamin Randbøll.

Carpark Festival er en frivillig forening stiftet af seks venner i 2014 og huser nu over 25 unge ildsjæle. De er alle drevet af at skabe nytænkende bindeled mellem byen og borgerne omkring Bispeengbuen på Frederiksberg. En mission, der indtil videre har kastet så forskellige projekter af sig som Carpark Movie Nights, der var et samarbejde med DR2 Dokumania, Carpark World, der var et samarbejde med CPH World Music Festival og ikke mindst flagskibet Carpark Festival, der i år vil have to scener og det største antal kunstnere nogensinde.

“Vi regner med at der kommer ca. 3000 gæster over de to dage”, siger Benjamin Randbøll.
Carpark Festival på Frederiksberg
Foto: Stillhoff Photo

Og han glæder sig meget til to dage fyldt med fest og oplevelser.

“Jeg synes, vi har fået sammensat en helstøbt festival med et virkelig stærkt musikalsk line-up fyldt med morgendagens stjerner,” fortæller Benjamin Randbøll.

Udover musikken vil der i år også være en lang række aktiviteter, man som gæst kan boltre sig i.

“I samarbejde med Kulturmagasinet VINK vil vi i år udfordre de urbane rammer under buen og publikums opfattelse af rummet. På programmet er bl.a. kunst fra de spirende artister hos Underbanen, grilltennis-turnening med selveste grilltenniskongen Ole Huld, en af opfinderne af sportsgrenen, samt masser af stande fra lokale handelsdrivende. Jeg tror faktisk, at man som gæst vil opleve, at det bliver stort set umuligt at kede sig på Carpark 2018”, siger Benjamin Randbøll.

Carpark Festival 2018 finder sted fredag og lørdag d. 27. og 28. juli under Bispeengbuen på Frederiksberg. Der er gratis adgang begge dage.

Fuldt line-up:
Ravi Kumar, mono mono, MANILA, Takykardia, MONTI, Klaptrae, Bette, KOPS, Baby Pool, Hôy la, VAKT, Artifact Collective, BLOOD CHILD, MELOH, Alcabean, LOLA, Sharon Stone, Farveblind, Elias Segujja, PEERS

Aktiviteter:
Grilltennis – Yoga-camp – Grød – VINK Sessions – Street art – Kunst fra Underbanen – Bingo – Musikquiz.