San Marco JUNIOR MÆSK er netop af Børsen blevet kåret som gazellevirksomheder 2019. Stort tillykke til de lokale Frederiksberg-favoritter.

San Marco JUNIOR er både café og brasserie i hjertet af Frederiksberg. Her er åbent alle ugens dage til både morgenmad, brunch, frokost, aften og selskaber.

Her er atmosfæren personlig og intim. Maden er ukrukket, afslappet og af højeste kvalitet i brasserietradition med sæsonens bedste råvarer. Og oplevelsen. Den er som et ægte brasserie med et italiensk tvist, hvor man har lyst til at blive og drikke en ekstra god kop kaffe og få en hyggelig snak med personalet.

LÆS OGSÅ: På besøg i San Marco JUNIOR’s hemmelige vinkælder: ”Det skal ikke være nogen straf at bestille dyr vin”

Det er der mange, der har fået øjnene op for. Så mange, at San Marco JUNIOR er blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen.

“Vi er super glade og stolte over, at Børsen giver os et skulderklap for den vej, San Marco JUNIOR er på. Vi har mærket en massiv fremdrift især det seneste år, og det gør os så glade, at vores gæster støtter os, og kommer igen og igen”, fortæller indehaver Marc Zangrando til weFRB.dk.

Kravene til at blive Børsen Gazelle er hårde. En gazellevirksomhed skal vokse kontinuerligt og som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, samtidig med at der er positiv vækst alle årene. Og det er netop, hvad San Marco JUNIOR har gjort.

“Mange gæster siger, at restauranten er en af de sidste tilbage, hvor man altid er sikker på, at servicen er personlig og nærværende, så måske er det her, vi skiller os ud fra mængden.Vi elsker i hvert fald det, vi laver, og vi glæder os til endnu mere fart på i 2020”, siger Marc Zangrando.

Og fart på er der netop også hos takeaway-stedet MÆSK på Frederiksberg, som Børsen også har kåret som gazellevirksomhed.

MÆSK fokuserer på kvalitetsorienteret lettilgængelig takeaway med mad, som du kender. Derudover insisterer man på her at tage et socialt ansvar ved at hjælpe fleksjobbere og andre sårbare mennesker tilbage til arbejdsmarkedet. Og så fik stedet også prisen som årets bedste takeaway i 2018.

LÆS OGSÅ: MÆSK er Frederiksbergs bedste takeaway 2018

“Sammenholdt med jeres pris som årets takeaway er gazelleprisen et bevis på, at det godt kan lade sig gøre at tage et socialt ansvar, uden man går på kompromis med kvaliteten og driver en rentabel forretning” siger Frederik Ketager fra MÆSK.

Børsen fejrer både MÆSK og San Marco JUNIOR ved en kåring i Tivoli den 10. december.