Hvor kan du få den allerbedste burger på Frederiksberg? Hos Blaabjerg & Madsen på Godthåbsvej! Restauranten har nemlig vundet titlen som Frederiksbergs Bedste burger 2018.

Siden åbningen i 2015 på Godthåbsvej, har Blaabjerg & Madsen insisteret på at lave alt fra bunden med gode råvarer, økologisk kød og uden E-numre til en rimelig pris. Senest har restauranten fået titlen Frederiksbergs Bedste burger 2018 og er den første vinder af den årlige pris.

“At nogle af vores kunder har brugt tid på at nominere og stemme på os, gør mig stolt. Vi opfatter os selv som et rigtigt Frederiksberg-sted, og vi elsker at være en del af Frederiksberg og at kunne bidrage til den særlige Frederiksberg ånd,” siger indehaver Dorthe Blaabjerg.

Blaabjerg Madsen Frederiksbergs Bedste 2018, frederiksbergs bedste burger 2018
Dorte er Blaabjerg – hendes mand er Madsen. Her poserer hun med sin datter til prisuddelingen Frederiksbergs Bedste. Foto: weFRB

“Det er superfedt, at Blaabjerg & Madsen har vundet, for det er mit lille barn. Det er betaling for alle de timer, vi har knoklet. Jeg havde håbet vildt meget på det og synes selv, vi laver noget godt,” siger Dorthe Blaabjerg, da vi taler med hende til prisuddelingen.

Burger fra bunden med rene råvarer

Burger er faktisk det eneste spiselige på menuen hos Blaabjerg & Madsen – udover morgenmad. Til gengæld har de seks slags plus en børneburger, og du kan skylle ned med frisk slowjuice, kaffe, øl, vin eller god gammeldags coca cola.

Derudover er burgerens tro følgesvend, pomfritterne, skåret i hånden, og det er en af grundene til, at burgerne hos Blaabjerg & Madsen er noget helt specielt.

Blaabjerg & Madsen er Frederiksbergs Bedste burger 2018
Foto: weFRB

“Blaabjerg & Madsen laver Frederiksbergs Bedste burger, fordi vi går op i godt håndværk. Grundideen er gode naturlige råvarer og at lave tingene fra bunden – vi bager selv boller og laver selv mayonnaise. Det er det, vi er stolte af og der, hvor vi måske også er anderledes fra mange andre,” fortæller Dorthe Blaabjerg.

“Jeg tror, folk kan smage, at det er rene varer.”

Frederiksbergs Bedste vender tilbage næste år. Er der noget, du vil gøre anderledes før prisuddelingen i 2019?

“Man skal ikke hvile på laurbærene, så vi vil blive ved med at gøre det bedste for vores kunder. Vi har rigtig mange stamkunder, som vi er superglade for. Men vi har nogle ting på tapetet, for eksempel sæsonburgere, som vi skal arbejde med her i efteråret. Vores medarbejdere er i gang med at sætte noget nyt sammen, og det er superfedt, at de er engagerede. Det giver motivation.”

Blaabjerg & Madsen er Frederiksbergs Bedste burger 2018
Foto: weFRB

Udover nye, spændende burgere er der også ny emballage på vej i Blaabjerg & Madsen. De vil nemlig blive endnu grønnere.

“Vi arbejder med at skifte noget af vores emballage til komposterbare sugerør og plastikkrus. Så det kan altid blive endnu bedre, og vi kan altid kigge på nye ideer,” siger Dorthe Blaabjerg og fortsætter:

“Vi er også blevet spurgt, om vi vil åbne endnu tidligere end klokken ni om morgenen, så man kan have kaffen med på cyklen på vej til arbejde. Så det tror jeg, vi gør.”

Blaabjerg & Madsen
Foto: Blaabjerg & Madsen

Læs mere om Frederiksbergs Bedste 2018:

Alle vinderne af Frederiksbergs Bedste 2018

Frederiksbergs Bedste: Alt om prisuddelingen

 

Alt om vinderne:

Frederiksbergs Bedste café 2018 er Den Go’e Kaffebar: Det vigtigste er smagen

Blaabjerg & Madsen vinder Frederiksbergs Bedste burger 2018

Øko-Ole vinder: MinKøbmand v/ Ole Foldberg er Frederiksbergs Bedste butik 2018

Mêlée er Frederiksbergs Bedste restaurant 2018: Uformel og med høj kvalitet