For meget bar og for lidt restaurant. Sådan har det i flere år været på Belis Bar ved Frederiksberg Rådhus. Men nu skal det være slut med forkerte navnesignaler, lyder det fra indehaver Michel Zangrando. Belis Bar har nemlig fået en gennemgribende renovering, et nyt menukort og koncept. Og hedder ikke længere Belis Bar, men Restaurant FRKSBRG.

Mad af høj kvalitet. Selskabslokaler. Og en lokal forankring. Sådan har det altid været på Belis Bar, der nu skifter navn til Restaurant FRKSBRG. Og med navneskiftet også justeringer af både koncept og indretning.

“Tingene trængte simpelthen til at blive opfrisket. I mange år har navnet signaleret for meget bar og for lidt restaurant. Det gør vi op med nu. Vi har givet stedet den helt store makeover, og vi vil gerne signalere, at vi hører til her på Frederiksberg”, fortæller indehaver Michel Zangrando til weFRB.dk.

Restaurant FRKSBRG

Restaurant FRKSBRG er fortsat den gode gamle restaurant, selskabslokaler, café og private dining. Men med renoveringen har stedet fået to ekstra lokaler.

“Vi har en historisk placering her på Frederiksberg, og vi har givet alle vores lokale nye navne som Betjentstuen, Rådhuskælderen og så videre, så vores identitet også matcher, hvor vi er placeret”, fortæller Michel Zangrando.

Den nye identitet kommer også til at afspejle sig i menuen på Restaurant FRKSBRG. Og så har restauranten også udvidet med “rådhusretten” dagens ret hver onsdag, og morgenmad hver lørdag og søndag fra kl 9.30.

Bag den nye Restaurant FRKSBRG står den samme ejerkreds, som har drevet Belis Bar. Men for at styrke udviklingen af den nye restaurant endnu mere, er Frederiksberg-borger og erhvervsmand Henrik Nielsen kommet med ombord.

Restaurant FRKSBRG holder åbningsreception den 28. februar mellem 16 og 19, hvor alle er inviteret forbi til at se de nye lokaler. Her vil der være et lille glas eller øl og lidt godt til ganen.

Restaurant FRKSBRG