Annoncering

weFRB.dk tilbyder unikke annoncemuligheder i forskellige formater. Det gælder både i form af direkte annoncer, advertorials og andre kommercielle samarbejder, der skaber værdi for netop dit brand. Vi har nemlig en unik og veldefineret målgruppe.

Derudover kan du annoncere tværmedielt via vores søster weKBH.dk.

Advertorials

Advertorials er en perfekt mulighed for at forbinde din målgruppe med dit brand. Og det hjælper vi dig med. Advertorials er en naturlig del af artiklerne på weFRB.dk og blender ind med det andet indhold. Det øger troværdigheden for dig som annoncør.

Advertorials aktiverer dit brand på den måde, du har behov for. Og med den rette strategiske tilgang kan du endda få vigtige insights om dine potentielle kunder eller målgruppe, der leder til direkte salg. Det hjælper vi dig også med.

Konkurrencer

weFRB.dk tilbyder at afholde konkurrencer i samarbejde med dit brand, så du kommer ud til en eksklusiv målgruppe på Frederiksberg. Når du vælger at afholde en konkurrence igennem os får dit budskab mere troværdighed, fordi det kommer igennem et medie.

Alle konkurrencer kan køre både på site og sociale medier eller begge dele.

Opslag på sociale medier

Få dine budskaber ud via vores sociale medier og giv dit brand troværdighed og opmærksomhed. Det kan være et nyt produkt, du gerne vil have ud til vores målgruppe. Det kan være din forretning, du gerne vil have fokus på.