Annoncering

weFRB.dk tilbyder unikke annoncemuligheder i forskellige formater. Det gælder både i form af direkte annoncer, sponsorerede artikler og andre kommercielle samarbejder, der skaber værdi for netop dit brand. Vi har nemlig en unik og veldefineret målgruppe og kommer ud til 50.000 hver eneste måned.

Derudover kan du annoncere tværmedielt via vores søster weKBH.dk.

Sponsorerede artikler

Sponsorerede artikler er en perfekt mulighed for at forbinde din målgruppe med dit brand. Og det hjælper vi dig med. Sponsorerede artikler er en naturlig del af artiklerne på weFRB.dk og blender ind med det andet indhold. Det øger troværdigheden for dig som annoncør.

Sponsorerede artikler aktiverer dit brand på den måde, du har behov for. Og med den rette strategiske tilgang kan du endda få vigtige insights om dine potentielle kunder eller målgruppe, der leder til direkte salg. Det hjælper vi dig også med. Alle sponsorerede artikler bliver optimeret efter Google. Det styrker dit brands SEO-værdi, og det er vi eksperter i.

Sponsorerede artikler findes i alle prisklasser og er oplagt for dig, der driver en restaurant, har en butik på Frederiksberg eller har produkter, som vores målgruppe kan være interesseret i.

Vi har haft mange sponsorerede artikler på weFRB.dk, og vi garanterer, at du:

  • Bliver set af minimum 50.000 mennesker
  • Får en øget SEO-værdi og stærke resultater på Google

Konkurrencer

weFRB.dk tilbyder at afholde konkurrencer i samarbejde med dit brand, så du kommer ud til en eksklusiv målgruppe på Frederiksberg. Når du vælger at afholde en konkurrence igennem os får dit budskab mere troværdighed, fordi det kommer igennem et medie.

Alle konkurrencer kan køre både på site og sociale medier eller begge dele.

Opslag på sociale medier

Få dine budskaber ud via vores sociale medier og giv dit brand troværdighed og opmærksomhed. Det kan være et nyt produkt, du gerne vil have ud til vores målgruppe. Det kan være din forretning, du gerne vil have fokus på.