Den allerførste udgave af Frederiksbergs Bedste er overstået for denne gang. Den kulminerede ved en prisuddeling her til aften, hvor vinderen i hver af de fem kategorier blev afsløret. Se vinderne af Frederiksbergs Bedste 2018 her.

Sprøde toner strømmer fra dj-pulten, mens læsere, gæster, Frederiksberg-elskere, butiksejere, kaffeentusiaster, burgermagere, restaurantindehavere og takeawayguder sipper vin foran Olivers Oase på Frederiksberg Allé. Her har vi netop uddelt diplomerne til de allerførste vindere af vores årlige pris. Se her, hvem der er Frederiksbergs Bedste 2018:

Frederiksbergs Bedste burger 2018: Blaabjerg & Madsen

Blaabjerg & Madsen på Godthåbsvej vinder prisen som Frederiksbergs Bedste burger 2018. Caféen har seks forskellige burgere samt en børneburger på menuen, og burger er det eneste, du kan spise på stedet. Dem mestrer de så også til perfektion.

Blaabjerg Madsen Frederiksbergs Bedste 2018
Dorte Blaabjerg med sin datter. Foto: weFRB

Frederiksbergs Bedste café 2018: Den Go’e Kaffebar

Den Go’e Kaffebar på Frederiksberg Allé satser på kvalitet og gode oplevelser. Og selvom kaffebaren er relativt ny på Frederiksberg, så har den altså allerede vundet så mange kaffehjerter, at den i år bliver kåret til bydelens bedste.

Den Go'e Kaffebar er Frederiksbergs Bedste café 2018. Foto: weFRB
Den Go’e Kaffebar er Frederiksbergs Bedste café 2018. Foto: weFRB

Frederiksbergs Bedste restaurant 2018: Mêlée

Mêlée sigter efter at være det, de kalder en neighbourhood-restaurant, hvor du både kan få en simpel ret med en æblemost om mandagen og splashe på et dyrere måltid i weekenden – og det lykkes restauranten virkelig godt med. Derfor er Mêlée Frederiksbergs Bedste restaurant 2018.

Mêlée Frederiksbergs Bedste 2018
Dan Rauhe er en af Mêlées fire ejere. Foto: weFRB

Frederiksbergs Bedste takeaway 2018: MÆSK

MÆSK på Nyelandsvej 63 har i fire år satset på en lille takeaway-menu med kvalitet og mange danske retter. Og det er altså noget, I er vilde med her på Frederiksberg. MÆSK har en stor og loyal kundegruppe af lokale, der bruger stedet som en forlængelse af deres eget køkken.

Frederiks sats på dansk takeaway vandt ham prisen som Frederiksbergs Bedste takeaway 2018. Foto: weFRB
Frederiks sats på dansk takeaway vandt ham prisen som Frederiksbergs Bedste takeaway 2018. Foto: weFRB

Frederiksbergs Bedste butik 2018: Min Købmand v/ Ole Foldberg

Min Købmand v/ Ole Foldberg er lille, men særdeles velassorteret og højt elsket af områdets beboere. Oles datter Sisse har fremhævet over for weFRB, at kunderne er den primære grund til, at hun elsker at stå op og tage på arbejde om morgenen – og det er gengældt. Tillykke med kåringen til Frederiksbergs Bedste butik 2018.

Frederiksbergs Bedste butik 2018 Ole Foldberg
Ole Foldberg har solgt økologiske varer i 38 år. Det er en af de ting, købmandsbutikken er særligt kendt for. Foto: weFRB

Læs meget mere om de fem vindere i de kommende dage her på weFRB!

 

Vinderne af Frederiksbergs Bedste 2018 er fundet ved en afstemning blandt weFRB’s læsere samt stemmer fra juryen. Prisen vender tilbage i 2019. Du kan læse mere om tiltaget her: Frederiksbergs Bedste: Prisuddelingen, hvor du er med til at hylde Frederiksberg