Mad ud af huset til din fest? San Marco JUNIOR er klar til at stå for maden med serveringsklar festmad, der gør enhver festgæst glad. Festmaden er baseret på de bedste råvarer og kompromisløs kvalitet. Det sikrer nemlig gode festoplevelser.

Fest. Fødselsdag. Konfirmation eller påskefrokost med familien. Skal du holde fest hjemme, så kan San Marco JUNIOR på Frederiksberg stå for maden.

Hos San Marco JUNIOR handler det om kvalitet og de bedste råvarer. Også når det gælder mad ud af huset. Derfor tilbyder restauranten deres populære 5 og 7 retters serveringsklare sharing-menuer ud af huset.

”For os handler det om at være med til at give gode madoplevelser. Derfor bruger vi altid kun sæsonens bedste råvarer. Vores menu skifter løbende, men man kan altid finde den nuværende menu på vores hjemmeside”, fortæller Marc Zangrando, der er indehaver af San Marco JUNIOR.

LÆS OGSÅ: På besøg i San Marco JUNIOR’s hemmelige vinkælder: ”Det skal ikke være nogen straf at bestille dyr vin”

En frokostmenu ud af huset vil typisk bestå af forskellige deleretter, der bliver serveret i skåle med brød ved siden af.

Aftenmenuen er mere italiensk inspireret og kan eksempelvis bestå af retter som San Marco JUNIORS berømte kalvetatar med trøffel, estragonmayo, syltede løg og pesto

Fælles for menuerne er, at de kommer som 5 eller 7 retter. Inspiration til en 5 eller 7 retters menu kan du altid se via linket her. Indholdet af menuen varierer med årstiderne og sammensættes individuelt til dit selskab. Du kan altid få tilsendt menuforslag ved at sende en mail til kontakt@sanmarcojunior.dk.

”Men det bedste, det er næsten priserne. Vores kuvertpris begynder fra 185 kroner til frokost og 300 kroner til aften”, fortæller Marc Zangrando.

For bestilling af mad ud af huset eller ved spørgsmål til din festmad kan du altid skrive til kontakt@sanmarcojunior.dk. Rigtig god fest.

LÆS OGSÅ: Café & Brasserie San Marco JUNIOR