Pssst. Du skal skynde dig. Sidste år blev der udsolgt hurtigt.

Dansk friskkogt hummer. Italiensk burrata. Og oksecarpaccio fra Uruguay. Ved du endnu ikke, hvad du skal bestille som årets nytårsmenu, så behøver du ikke lede længere.

San Marco JUNIOR på Frederiksberg har nemlig sammensat 10-retters rendyrket luksus som årets nytårsmenu baseret på nøje udvalgte luksus-råvarer med fokus på, at nytårsaften skal være en afslappende oplevelse med mad af højeste kvalitet, uden at du skal røre en finger.

Menuen består af:

  • Dansk frisk kogt hummer-og jomfruhummersalat med urter
  • Laksetatar på røget & fersk lask fra Hiddenfjord med urter & syrnet fløde
  • Burrata – økologisk & håndlavet – serveret med bagte tomater & olivenolie
  • Oksecarpaccio (grain-fed fra Uruguay) med trøffelmayo & saltede mandler
  • Kalvetatar med trøffel, estragonmayo, syltede løg & grov pesto
  • Vitello tonnato med tunsauce & friterede kapers
  • 2 slags oste – 12 måneders lagret comté & dansk vesterhavsost med abrikoskompot
  • Æblekompot & vaniljecreme med brud af chokoladekage
  • Mango-pannacotta med brændt hvid chokolade
  • Kransekage

Til menuen medfølger lækkert brød. Og alt er forberedt til punkt og prikke for dig og kommer klar til servering på anrettede fade. Men det bedste af det hele, det er prisen. Det koster nemlig kun 585 + gebyr at bestille nytårmenuen. Og så får du ovenikøbet et godt glas nytårsvin, når du henter maden den 31. december.

Du bestiller menuen via linket her.

Børnemenu kan tilkøbes for 145 kroner + gebyr. Den består af byens bedste lasagne og chokoladekage til dessert.

Det eneste, du skal gøre, er at hente maden den 31. december 2018 mellem kl. 11-15 i et time-interval, der vælges ved booking. Og maden den henter du på San Marco JUNIOR, Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg.

Nytårsmenu San marco JUNIOR Frederiksberg